Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rainbow Land
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tencuiala decorativa
130 lei
Brand
Structurata
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tencuiala decorativa

Vine un moment în viaţa fiecărui proprietar de case când renovarea este absolut necesară şi în mod automat te loveşti de tencuiala decorativă. Frigul, distrugerile timpului, temperaturile extreme cauzează fisuri în tencuială şi vopsea. Şi, dacă tot te apuci de renovat, mai bine să o faci cu cap: documentarea este primordială şi internetul – sursa cea mai la îndemână. Cu ce începi? Cauţi tehnici de izolare, materialele necesare, producătorii de vopsea şi tencuieli decorative, încerci să înţelegi ce înseamnă o vopsea decorativă şi de ce a devenit o necesitate În primul rând încearcă să te informezi corect despre materialele moderne şi preţurile lor.
O tencuială decorativă, deşi mai scumpă, îţi poate scurta sensibil timpul de execuţie şi, la final, prelungi viaţa lucrării. Cu siguranţă aţi observat că majoritatea blocurilor reabilitate sunt tencuite cu material decorativ şi puteţi fi siguri că edilii nu s-au gândit numai la rolul său estetic. O tencuială decorativă conţine lianţi de răşină organică, ingrediente minerale, pigmenţi, adaosuri, apă, este rezistentă la apă şi permeabilă la vapori de apă pentru interior şi exterior îndeosebi pentru aplicarea pe sistemele de izolaţie termică. Diferă granulaţia şi structura sa.
Când ne referim la structura unei tencuieli decorative imaginaţi-vă modelul pe care îl puteţi vedea pe casele recent renovate însă totul se reduce la gust şi buget pentru că da, cu cât granulaţia este mai mare, cu atât creşte costul tencuielii decorative. Ştiţi cum se aplică o astfel de tencuială? Cum şi în ce fel diferă tehnica? Aflaţi ce instrumente sunt necesare şi cum trebuie să faceţi pentru ca rezultatul să fie într-adevăr decorativ.
Din Gura in Gura
Alte Produse